1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2314503

Sv: Apropå nånting...
Freddans svar i dagens ST om att han inte har tyckt om det delade ledarskapet och ändå låtit bli att själv göra något åt det är fullständigt obegripligt för mig.

Vi har alla ett val att göra och här har Fredrik gjort valet att inte göra något. Lite som att lägga ansvaret på någon annan att lösa sina egna problem. Säg mig när det någonsin har lyckats? Och är det så han valt att coacha laget förstår jag denna kräftgång.

Att våga ta initiativ och stå längst fram när det blåser som mest nämner han också? Vilket jag inte alls får ihop med ovan, agerande. Dessa talar helt emot varandra.

Förstår fullt den otydlighet som spelarna kan ha känt av, den framkommer tydligt i denna intervju.

Jag ser nu fram emot Torsdag där jag är helt övertygade om att vi kommer få se nått helt annat än vi sett tidigare.

En sak till:
Fredrik nämner även i artikeln att han efter förra matchen ställer sig frågan till sig själv hur man ska motivera den här gruppen, och få ut det bästa av dem? Ja har man inte svaret på den frågan ska man inte vara SHL tränare i min bok.

Tackvare en inofficiell ledare i Jonte Dahlén har laget nått SHL två gånger utan honom hade Laget inte gått upp i SHL, samtliga två säsonger som Dahlén inte varit med har Fredriks ledarstil blottats. Inse fakta och sluta skönmåla sanningen.
Kommentera