1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2314843

Sv: Apropå nånting...
Huge: Huge vad gör du inne i Timråboken? Du för samma typ av resonemang, och applicerar samma typ av retorik som får hela Brynäsboken att bli totalt jävla less på dig.
Och med tanke på vårt prekära läge får du gärna hålla dig borta härifrån, för även om intentionen är positiv(tvivlar på det) så mottas det bara negativt här inne
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Jag försökte ge en i mitt tycke mer nyanserad bild av ert läge från en utomstående som inte är färgad av besvikelse och (över)engagemang för sitt lag.
Har haft en bra och sansad dialog med bl.a mikenomad och några till och har absolut ingen agenda där jag försöker strö nån sorts salt i era sår eller vara mästrande på nåt vis.
Om du och vissa andra sen uppfattar min intention som negativ så är det snarare mottagarens eget fel och inte avsändarens.
Som sagt: hoppas verkligen att ni klarar kvalet.
Det säger jag tråkigt nog med risk för att det kanske också kommer att mottas negativt härinne......
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Vet inte om det tagits upp men såg att Wedin är i samtal med Brynäs, kan bli smärtsamt o se potentiella hemvändare i diverse shl klubbar nästa säsong om vi åker ur, speciellt efter hur vi stod handfallna inför förändringar i hopp om förbättring fram till omgång 51.
Kommentera