1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2321756

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Inte ett jävla dugg är klart!!!

Jag är så gammal med TIK att jag minns typ 12 förluster i rad… Fy fan.

Inget är klart. Inget är klart. Inget är klart. Inget är klart.

Jag har fan fastnat i fosterställning och ångestladdade primalskrik efter Djurgårdens upphämtning till 3-4 i går.

I natt drömde jag att Fredrik Andersson stod i en modo-slängkappa på Skulebergets topp och skrek något va, och att han hade snott time out-tecknet från materialaren Huss verktygslåda…

Förlös mig.

Kämpa Timrå IK!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Smokey: Näe, inget är faktist klart.
Har suttit uppe hela natten och kört in data i beräkningssystemet Hockeykval 2.0, vridit och vänt på siffror och datum, kollat alla regelverk... Det visar sig att resultatutfallet av allt detta jobb alltid blir detsamma: "Timrå måste vinna en match till!"

Hela LAGET får ett stort beröm för insatsen igår och så vill jag ändå lyfta fram en trip lite extra: Westerlund, Sheriffen och vakt-Jakob: 🙏
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Smokey: Inget är klart! Långtifrån. Om det knyter sig när alla inkl den förväntade storpubliken förväntar sig seger hemma på lördag och vi går på rus och går bort oss så blir det 3-1 i matcher. Då kan Djurgården lätt vinna hemna också (inte förlorar de 3 hemmamatcher i rad?). Då är det 3-2 och vi har hemmamatch igen. Då kan det lätt bli 3-3 i matcher då psykologin vänt och Djurgården vunnit 2 raka. Sjunde och avgörande vet vi alla kan gå hur som helst.

Det vore ett historiskt magplask som jag såklart hoppas vi undviker. Det gäller att se möjligheterna på lördag inte vara rädda för att förlora. Fortsätta spela som man har gjort och sätta chanserna. Vinna till vilket pris som helst mha publiken i ryggen.

Tror jag att Timrå har en fjärde raka vinst i sig? Ja, det tror jag faktiskt. De kan spela cyniskt med sitt spel under Ante och de vill hemskt gärna avgöra inför hemmapubliken. Det blir inte lätt men visst fan ska det gå.

Kom igen Timrå ni kan klara detta!
Låst ämne

Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
”Och Ty Rattie har ett löfte.
– Våra supportrar är fantastiska och vår arena är den mest högljudda i ligan.
– Vi är väldigt tacksamma för dem och nu ska vi åka hem till Timrå och blåsa taket av arenan. ”


Som en annan transatlant sa, Lets empty the tank!
Låst ämne