1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2334620

Sv: Apropå nånting...
Ottawa supportrarna var allt annat än glad då Lodin draftades i 4e rundan. Dom kunde verkligen inte förstå vad dom europeiska scouterna såg i honom och som insisterande väldigt mycket på att det MÅSTE vara lodin och ingen annan dom skulle drafta. Missnöjet blev större iom drog-scandalen och så gott som alla supportrar kallade honom för "waste of a draft-pick" och "a bust".

Nu efter dom här 7(?) matcherna är alla tvivlare som bortblåst, nu är han en "stud", Lodini in a bottle, bust-a-loadin och SLICK VIK. Snacka om att vända på kappan snabbare än Wernerholm och det påvisar bara tydligare än någonsin att "stats" inte bevisar nånting egentligen, inte då man inte räknar in andra delar som kan ha spelat in.

Det är jävligt gött att Timrå har förädlat ännu ett guldkorn. Lodin är en perfekt spelartyp alla vill ha i sitt lag, han kan liksom göra allt. Definitionen av en joker, ska bli intressant att se hur långt han kan komma med sina skills och sin storlek där borta. Sen är han alltid välkommen "hem" (För visst fan är det vi som räknas som hemma för Lodin nu?)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Han åkte väl förbi Växjö på ngn semester i sin ungdom, så nog är han en Växjöprodukt allt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kl 10 släpps det vilken ny målvakt vi får! Mattsson??😁
Kommentera