1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580391 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2343972

Sv: Silly Season 2022-2023
Sputnik: Fille hade vi alltid på "lån". Oavsett om han skrivit kontrakt så var det ändå bara ett lån från hans sida. Han hade alltid blicken på horisonten och drömde om större utmaningar med större roll. Oavsett det faktumet gjorde han ändå en väl godkänd insats säsongerna han spelade för oss, väldigt stabil back med potential, tycker han ska fokusera på att utveckla sitt tvåvägsspel istället för att försöka bli något han inte är, dvs en offensiv back, det kommer han gå längre på.

Han är en typisk spelare som man aldrig någonsin tänker på (Förutom då det är dags att skriva nytt kontrakt, då är han finurlig den lille filuren). Kommer inte sakna honom, hade också blivit glad om han stannat kvar. Inte så mycket om säga om honom egentligen. Om han som hockeyspelare var en krydda hade han varit mjöl, inget spännande men gör det det ska.

Blir intressant nu att se vad vi får in istället, Offensiva backar har vi, Defensiva likaså. Är väl en ny 2-vägsback som ersättare vi behöver få in, gärna rightare men inget krav. Finns det några namn som snurrat runt som kanske kan ha lite substans?

Jaja, blir nog bra i slutändan, ser ju redan bättre ut än ifjol och 17 resor bättre än sist vi var i SHL. Presentera hela truppen nu så man kan gå på hockey-semester!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Öndulat: Äh! Fillis kan säkert lyckas på sikt men stegen har inte varit så snabba och stora hos oss iaf.

Det blir bra med honom i HV.

Han ska säkert trivas nere i Jerusalem!

Han och Svensson har haft bra kemi och varit stabila ihop…

Men någon stjärna är det svårt att se honom utvecklas till…

Tack för tiden!

Välkommen Eronen!
Nu kör vi!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Öndulat: Där satte du fingret i ögat. 👍
Låst ämne