1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2350008

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz:
10. Oscar Fantenberg (Linköping)
30 år, back, värvad från SKA St. Petersburg
Sjukt stabil back, som med sitt uppoffrande spel aldrig sviker sina medspelare. Inte den roligaste att kolla på, men ack så viktig.
helskärm

9. Eric Martinsson (HV71)
29 år, back, värvad från Barys Nur-Sultan
Också en stabil back, med en otroligt fin skridskoåkning och skicklig med pucken. Får han spela ut sin offensiva sida till fullo kommer det bli kanon.
helskärm

8. Emil Pettersson (Timrå)
28 år, forward, värvad från Spartak Moskva
Succé senast i SHL och en poängspelare av rang. Pettersson har en otrolig spelförståelse och även ett vasst skott. Han kommer att sluta topp-10 i poängligan kommande säsong.
helskärm

7. Joni Ortio (HV71)
31 år, målvakt, värvad från Barys Nur-Sultan
Tillbaka i SHL igen efter lite äventyr i Europa. Stabil målvakt och en matchvinnare. Jag tror verkligen att HV har prickat rätt här – han kommer att bli en publikfavorit.
helskärm

6. Pär Lindholm (Skellefteå)
30 år, forward, värvad från Ak Bars Kazan
En av de smartaste spelarna där ute på isen och han har tidigare levererat fina siffror i SHL. Provade på NHL och KHL – men är nu tillbaka i Skellefteå, där han har spelat större delen av sin karriär.
helskärm

5. Anders Lindbäck (Brynäs)
34 år, målvakt, värvad från Jokerit
En fantastisk målvakt, som kommer att hjälpa Brynäs till nya höjder. Fina siffror senaste säsongerna och hemma nu för att visa att han fortfarande håller toppklass.
helskärm

4. Anton Lander (Timrå)
31 år, forward, värvad från EV Zug
En maskin, poängspelare och fantastisk ledare. Varit runt i hela världen och fått erfarenhet från de flesta ligor. Han kommer att bli enormt viktigt för Timrå.
helskärm

3. Mathias Bromé (Örebro)
27 år, forward, värvad från Davos
Succé i Davos förra säsongen, men längtade hem till Sverige. En fröjd att se Mathias senast i SHL och verkligen en publikfavorit i Örebro. En kandidat till att vinna poängligan.
helskärm

2. Linus Hultström (Linköping)
29 år, back, värvad från Metallurg Magnitogorsk
Högerskjutande back, som älskar det offensiva spelet och aldrig tackar nej till att följa med i anfallen. Han är otroligt skicklig på blålinjen och har ett spelsinne som är överjävligt.
helskärm

1. Lars Johansson (Frölunda)
34 år, målvakt, värvad från SKA St. Petersburg
Siffrorna talar sitt tydliga språk i klubblaget och Tre Kronor. En komplett målvakt, som kan rädda puckar i sömnen. Världsklassvärvning. Det blir ett sant nöje att se Lasse tillbaka i SHL.

__________

VARNING! Här kan det bli flopp:

3. Kim Rosdahl (Rögle)
26 år, forward, värvad från Oskarshamn
Helt omöjligt att leverera samma siffror som förra säsongen och därför placerar jag honom på flopplistan. Sannolikt mindre istid och mer press kommer inte att göra saken bättre.
helskärm

2. Ty Rattie (Linköping)
29 år, forward, värvad från Timrå
Det här kan bli hur som helst. Hade ett fantastiskt år i Timrå, men andra säsongen är alltid svårast. Kommer han att få samma roll och lika mycket istid? Många frågor, men min känsla är flopp.
helskärm

1. Matt Tomkins (Färjestad)
27 år, målvakt, värvad från Frölunda
Väldigt upp och ner i Frölunda senast och fick ett tufft VM i Tammerfors. Att komma in i ett lag som precis vunnit SM-guld och där förväntningarna är skyhöga, det blir inte lätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Tack! Kul att läsa. Tror dock Rosdahl gör en lika bra säsong som förra men svårt att bedöma naturligtvis. Kul med många TIK spelare på listan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Man undrar ju vilken spelare Sportbladet ser som "den ultimata värvningen" till HA kommande säsong?
Kommentera