1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581118 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2352668

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Precis vad mina källor har sagt som jag skrivit om här tidigare. Chansen att Dahlen spelar med oss kommande säsong har nu ökat från 80 till 90%.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: jaha, då är det så gott som klart då att Dahlen spelar med Timrå i höst. 🍻🍻🍻🍻🍻🤔
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Det snackas om en trade mellan Kane och Puljujärvi. Det spekuleras om Pastrnak, Palat och Copp när det kommer till stjärnor som ska spetsa till laget. Dahlén, Ferraro, Gregor och Kähkönen kommer dom med all sannolikhet inte förlänga med. Burns vill dom trejda bort, och han vill nog själv till ett lag som är med och slåss om Stanley Cup innan han lägger skridskorna på hyllan.

Allt möjligt kan hända och Sharks måste få in en ny GM innan 13e Juli om dom ska ha kvar Dahlén t ex. Han blir väl UFA efter det och kan skriva på för vilket lag som helst?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Känner en jäkla ambivalens i detta. Tror stenhårt på att det är en rimlig möjlighet att JD återvänder, samtidigt som det återfinns något totalt orimligt i att vi skulle få till så många hemvändare med stora Timråhjärtan samma säsong. Sån tur kan man väl inte ha som Timråit, eller?...

Men om dina uppgifter stämmer så lär det säkert krävas en finfin peng för att få till det. Både sponsorer och vi supportrar får öppna läderpungen.

Sedan höjer jag ett varningens finger för hur dynamiken skulle se ut om kejsare Jonte återvänder till ett Timrå med 3 stjärnor som står högre i rang(eller iaf lika högt), samt med kapten Lander som kommer kräva maximalt av sina medspelare(tror inte att såsiga backchecks godkännes).

Men om det faller väl ut skulle vi kunna ha en löjligt bra offensiv.
Kommentera