1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2353070

Sv: Apropå nånting...
sargad: nä det är klart att det är bäst att vara underdog men samtidigt vill man höra från någon tidning att vårat lag är spännande osv. Snackar man med andra lags supportrar så kan vi utmana om åtminstone topp 8 men då krävs det att försvaret tillsammans med JJ är stabil över en hel säsong. Det är helt annan respekt inför kommande säsong jämfört med förra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Man undrar ju vilken typ av värvningar som hade behövts för att tippa oss högre upp i tabellen. Har Oskarshamn värvat bättre än oss? Malmö? Brynäs? Leksand? Nä det är nog bara bekvämt att tippa oss sist. Finns heller inget bättre än när nån svettig stockholmare med illasittande slips och sneakers till kostymen måste sitta i cmorestudion och febrilt leta efter saker han kan ha sagt före säsongen som skulle kunna förklara att vi vinner hockeymatcher i högsta ligan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ser att Grönborg är högaktuell som tränare för SJS. Har noll koll på vad det skulle innebära för Jontes ev framtid i klubben men rimligt är ju att Grönborg som svensk har bra koll på hans kvalitéer iaf
Kommentera