1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581312 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2354094

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: All respekt för Timrås prestation mot Djurgården i kvalet. Jag hejade självklart på Timrå och gillade ert spel mot dem. Däremot blir jag lite fundersam på vad du menar med att Modo inte kan hantera pengar. Själv tror jag att pengarna ger förutsättningar att med rätt värvningar så småningom ta steget upp, precis som ni använde en del pengar i år för att värva rätt spelare för att hålla er kvar. Det är inte lätt men Skellefteå visade att många år i allsvenska kan följas av ett etablerande i SHL och där var deras starka ekonomi er anledning. Om du inte tror det så respekterar jag det.

Jag kan ändå inte låta bli att undra - Vad menar du med att Modo inte kan hantera pengar? Om du tycker att Modo som har i eget kapital på 18 miljoner och gjorde en vinst på 4,6 miljoner inte kan hantera pengar vad tycker du då om hur Timrå hanterat sina pengar då de gjorde en förlust i år samt har ett eget kapital på 3,6 miljoner?
www.timraik.se/artikel/e2swal4qt-43ei1/arsredovisning-for-sasongen-2021-2022
www.modohockey.se/artikel/xqp8al4em-4ij6i1/positivt-ekonomiskt-resultat-under-2021-2022
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jan-Erik : nästa år har vi eget kapital på 12 miljoner, Och nästa har vi tjugo miljoner och ännu nästa har vi 30 miljoner osv osv..ni kommer fortsätta tokvärva och erbjuda feta kontrakt som inte gör nån speciell nytta. Modos tid är över i finrummet. Timrå har framtiden för sig. ❤️
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jan-Erik : Man kan se olika på det här med att hantera pengar på bästa sätt. Timrå har de senaste åren gått upp till SHL två gånger med små medel. Vi lyckas gång på gång skapa lag med billiga och utvecklingsbara spelare. Modo har i stället slängt dollar på legoknektar och dåligt scoutade spelare utan att åstadkomma ett endaste dugg.
Vilket av dessa sätt tycker du bäst speglar en sund hantering av pengar?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jan-Erik : En viss skillnad i kvalitet mellan Modo och Timrå. Vi är ett SHL-lag med elitspelare. Ni är ett gärdsgårdsgäng med b-lirare
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jan-Erik : Gäsp är det du? Du vet att det är ajabaja o vara här inne.
Kommentera