1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355072

Sv: Apropå nånting...
lungan: Man kanske vill splittra på Strömberg och Erixon ändå? Ser hellre man minst har en spelskicklig back i varje formation, i allafall i de 2 första backparen. Didde och Erixon ihop blir nog alldeles för trubbigt med risk för att hamna i egen zon lite för länge och inte få igång ett tillräckligt dnabbt omställningsspel? Med en spelskicklig back i varje formation så tror jag vi kan ha ett snabbare och mer modernt backspel helt enkelt.


Tänker kanske så här.
Strömberg-LaLeggia
Stenqvist-Svensson
Eronen-Erixon
Edfeldt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:

Jag tänkte lite mer 5 spelare på plan och hur balansen ska vara mellan backar och Forwards

Dahlén-Pettersson-Hartmann vill nog gärna köra på offensivt, bara lyser offensiva kvalitéer här. Kan då vara bra med två defensiva pjäser tänkte jag. Poäng lyckas nog dessa tre forwards klara ändå🙂

Wedin-Lander-Walterholm, har mera speed än teknik, tänker främst på båda W:na, att två offensiva backar serverar bra pass till två speedkulor och en balanserande center med ett ovärdeligt tvåvägsspel tänkte jag skulle passa bra. Sedan ville jag inte sätta ihop våra två kortaste backar så de fick bli LaLeggia och Stenqvist.

O Johansson-Hanzel-Halloran, tänker jag ihop med Svensson-Eronen (förbättrad version av Westerlund) kunde bli en bra teknisk defensiv och snabb formation som kanske inte riktigt håller samma kvalité som de två ovan men har både potential och mycket utveckling i sig, samt rutin i form av Svensson, Hanzel och Halloran.

Andersson-Lundin-Blomman känns som en riktigt stabil och pålitlig fjärde formation, som kommer till jobbet med hårt jobb och karaktär varje dag där poäng finns att hämta också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: de backparen ser väldigt rimliga ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Håller helt med. LaLeggia - Didde känns på förhand som ett givet backpar. Erixon och Didde borde definitivt inte vara ett av våra par iaf. Har för dålig koll på både Eronen och Stenqvist om jag ska vara helt ärlig men båda borde ju funka fint med Erixon/Svensson! Den som är mest lik Westerlund får bilda par med Sheriffen ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ja man kan inte para ihop två av våra mest defensiva backar i ett par och de två mest offensiva i nästa. Din uppställning köper jag. Vidare kan jag aldrig tänka mig att Strålman är aktuell för oss. Absolut inte om Dahlén kommer men knappast annars heller
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Håller med, både Strömberg och Erixon är inte dem snabbaste tyvärr.
Kommentera