1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355082

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:

Jag tänkte lite mer 5 spelare på plan och hur balansen ska vara mellan backar och Forwards

Dahlén-Pettersson-Hartmann vill nog gärna köra på offensivt, bara lyser offensiva kvalitéer här. Kan då vara bra med två defensiva pjäser tänkte jag. Poäng lyckas nog dessa tre forwards klara ändå🙂

Wedin-Lander-Walterholm, har mera speed än teknik, tänker främst på båda W:na, att två offensiva backar serverar bra pass till två speedkulor och en balanserande center med ett ovärdeligt tvåvägsspel tänkte jag skulle passa bra. Sedan ville jag inte sätta ihop våra två kortaste backar så de fick bli LaLeggia och Stenqvist.

O Johansson-Hanzel-Halloran, tänker jag ihop med Svensson-Eronen (förbättrad version av Westerlund) kunde bli en bra teknisk defensiv och snabb formation som kanske inte riktigt håller samma kvalité som de två ovan men har både potential och mycket utveckling i sig, samt rutin i form av Svensson, Hanzel och Halloran.

Andersson-Lundin-Blomman känns som en riktigt stabil och pålitlig fjärde formation, som kommer till jobbet med hårt jobb och karaktär varje dag där poäng finns att hämta också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Kan säkert absolut var ett alternativ med Pettersson och Dahlén ihop. Men har de den defensiva styrkan ihop? Dahlén är en legend, men kanske inte mest känd för sin defensiv? Tror nog han skulle passa bäst ihop med en center av Lander eller Hanzls kaliber? En centertyp som är stark över hela isen vill säga, men ändå tillräckligt bra offensivt för att sätta upp sina medspelare till bra lägen.
Kommentera