1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355083

Sv: Apropå nånting...
lungan: Kan säkert absolut var ett alternativ med Pettersson och Dahlén ihop. Men har de den defensiva styrkan ihop? Dahlén är en legend, men kanske inte mest känd för sin defensiv? Tror nog han skulle passa bäst ihop med en center av Lander eller Hanzls kaliber? En centertyp som är stark över hela isen vill säga, men ändå tillräckligt bra offensivt för att sätta upp sina medspelare till bra lägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Är glad att det inte är jag som ska formera laget, får ångest bara av att läsa alla alternativ. Det är ju romantiskt att sätta ihop dom sex bästa i dom två första men får man ut det mesta och bästa på så vis?

Ingen jäkla aning, men tillåter mig att tänka på den klassiska synergieffekt-vinkeln också, för att få kallsvettas lite extra.

Det krävs dock fullständig prestigelöshet för det och det är väl också det svåra, kanske. Att inte prata i termer om 1:a och 4:e-kedja utan att hitta dom fyra starkaste kedjorna. OM det går att hitta. Tror tex att OJ skulle kunna utvecklas genom att få spela med en bra center, osv osv. Hierarkistiskt är han ju inte där uppe, men kanske borde för att få ut mer.

Öl är gott. Whisky är gott. Vodka är gott. Betyder dock inte att dom passar ihop i samma glas, då står man där med busgrogg och huvudvärk.

Skulle vi kunna ha fyra starka linor och få ut mer på totalen än att rent instinktivt sätta ihop dom bästa?

Nån som vågar sig på att sätta en sån alternativ uppställning? Jag gör det iaf inte.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Pettersson snittar 0,65 poäng per match i SHL, och har fler assist än mål, så jag vill hoppas att han kan vara den center som förser Dahlén och Hartman som sedan gör målen.😁 Men som du beskriver så är det mycket offensivt här, då bra med två defensiva backar.

Sedan tänker jag också på att det skulle vara spännande om alla experter, ska betygsätta center uppställningen i Timrå


Pettersson
Lander
Hanzel
Lundin

Kan inte bli mer än 5av5 😁
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tror tanken ändå är att Pettersson spelar ytterforward eller vad tror du?
Kommentera