1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355091

Sv: Apropå nånting...
Är glad att det inte är jag som ska formera laget, får ångest bara av att läsa alla alternativ. Det är ju romantiskt att sätta ihop dom sex bästa i dom två första men får man ut det mesta och bästa på så vis?

Ingen jäkla aning, men tillåter mig att tänka på den klassiska synergieffekt-vinkeln också, för att få kallsvettas lite extra.

Det krävs dock fullständig prestigelöshet för det och det är väl också det svåra, kanske. Att inte prata i termer om 1:a och 4:e-kedja utan att hitta dom fyra starkaste kedjorna. OM det går att hitta. Tror tex att OJ skulle kunna utvecklas genom att få spela med en bra center, osv osv. Hierarkistiskt är han ju inte där uppe, men kanske borde för att få ut mer.

Öl är gott. Whisky är gott. Vodka är gott. Betyder dock inte att dom passar ihop i samma glas, då står man där med busgrogg och huvudvärk.

Skulle vi kunna ha fyra starka linor och få ut mer på totalen än att rent instinktivt sätta ihop dom bästa?

Nån som vågar sig på att sätta en sån alternativ uppställning? Jag gör det iaf inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Mmhm!

Här kommer det landa i att spela för laget och för resultaten.

Det kommer krävas att ALLA kan köpa en roll och att man jämnar ut speltiden mellan kedjor.

Inga onödiga slitage på spelare och maximera de olika egenskaper man hittar i truppen.

Snacka om att tredjekedja 21/22 vs 22/23 inte riktigt matchar varandra…

Jag tänker ändå att kan man hitta kittet som krävs för att knyta ihop den säcken och lira för laget med ödmjukhet då kan det bli en fantastisk vinter i år!

Antar att återigen en sådan som Boyce även P Svensson mfl som inte kanske är glamorös på något vis utom moral/inställning/disciplin kommer bli viktiga som kit i detta bygge.

Spännande!!!!

Kommer Dahlen med så är det en till laget före jaget profil som gärna visar väg med det han kan.

Fasen va häftigt det kan bli!

In Kimmo I trust!
😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Tänk ändå vad mycket formationer vi kommer ha att leka med denna säsong, om något inte skulle funka eller pga skador. Förra säsongen var det typ ”Jaha, vilken ny gubbe ska vi testa med Hanzl och Rattie nu då?” när det gick kasst.
Kommentera