1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577893 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2355096

Sv: Apropå nånting...
söder över: Det blir helt sinnessjukt vilka kedjor det går att formera. Dahlén och Lundin funkade ju prima i HA dessutom tillsammans med Lööke. Men jag tror på:
Dahlén - Lander - Pettersson
Wedin - Hanzl - Halloran
Blomqvist - Andersson - Hartmann
Johansson - Lundin - Walli
Extra: Boyce - Alvarez.
Med all sannolikhet kommer det startas på detta sätt, men under matchen kommer det visa sig vilken kedja som kommer vara nyttigast. Bankkedjan kan vara extremt bra när det kommer till att stänga igen ledningar och de två första kedjorna kan väl utmana om vilka som får mest speltid. 4e känns mer som en lovande kedja som kan komma att växa under säsongen.
Vi får inte glömma att Oliver Johansson är center i ungomslagen så han kan säkert vikariera där också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det är svårt att veta från vilken vinkel ni alla ser laget när ni sätter ihop det. Bakifrån eller framifrån? Vingarna placeras lite hur som helst. Borde man inte ta hänsyn till på vilken kant de trivs bäst och har gjort bäst ifrån sig?

När Emil öste in poäng i Växjö spelade han till vänster. Så han borde rimligtvis placeras där även nu.
Wedin har spelat på bägge kanter, men till höger i HV. Likaså under genombrottssäsongen i Timrå. Innan dess alternerade han.

Bankkedjan i all ära, men har inte Hartmann tjänat ihop till en plats som offensiv kraft i topp sex nu? Han avslutade trots allt förra säsongen som landslagsman.
Tycker Hartmann går före Halloran, som känns väldigt osäker och kan sluta både som fågel och fisk. Förstår inte riktigt den värvningen.

Baserat på ovan borde kedjorna enligt mig bli nåt sånt här:

Dahlén - Lander - Wedin
Pettersson - Hanzl - Hartmann
Halloran - Lundin - Walli
Blomqvist - Andersson - Johansson
Extra: Boyce, Alvarez
Kommentera