1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2355129

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Jag har skrivit det förut men vet inte om det missförståtts. Jag får en känsla kring Jonte att han är lite av en bohem, lite livsnjutare på ett sätt som kanske inte är optimalt om man vill nå den absoluta toppen i världens bästa liga. Då menar jag inte livsnjutare i form av festare eller att han missköter sig på annat vis. Men att han har ett stort behov av att trivas med livet i övrigt för att kunna prestera, för att kunna motivera sig själv till att det är värt det. Det är vad jag t r o r, alltså rena spekulationer från min sida. Men jag får som sagt de vibbarna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tror att Jonte främst motiveras av "laget före jaget". Ett sammansvetsat gäng med en plan att nå ett gemensamt mål. Är Jonte då C så glider du inte runt på en skridsko utan att få höra det...Att spela i ett lag där alla främst drivs av sina egna karriärer ("Nu ska jag göra en bra match, inte för att laget ska vinna, utan för att jag ska uppmärksammas av min nästa arbetsgivare...") är inte lika inspirerande... Sedan så finns ju alltid pengar med i bilden, så det ska bli mycket intressant att se vad han väljer i slutändan. Inget envägskontrakt, och Timrå torde enligt min amatörmässiga tes vara mycket lockande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag jämför honom lite med Andreas Salomonsson, som jag tror tyckte det var gött att efter 2 NHL-säsonger komma hem till bryggan i Ö-vik och tjäna hyfsat med stålars.
Kommentera