1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581412 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2355259

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Men är Dahlén klar så skulle man ju storhajpa ispremiären med att man släpper en stor nyhet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Fast går man ut med att det ska komma en stor nyhet fattar ju alla vad det handlar om. Det blir ju inte så spännande, egentligen.

Jag skulle vilja se att föreningen gick bananas över hemvändarna (Lander som den stora härföraren, Wedin och Pettersson som tappra riddare.) Just hemvändarna är ju ett embryo att spinna vidare på i alla sociala medier och i all marknadsföring. Även inför ispremiären. I allt - stort som smått. På ett helt annat sätt än man faktiskt gjort än så länge. Bygg upp en hype kring dom!

Dom är ju för fasen grannes grabb som lämnade byn för äventyr ute i vida världen. Dom är ju grabbarna som bestigit Mount Everest, slagits mot Orcher på Mount Dooms karga sluttningar och kämpat sig genom horder av fiender för att ta sig hem. Hem till bygden. Hem för att slåss för bygdens ära.

Och det är ju fan ett mynt att slå guld av alltså.

Och skulle Dahlén verkligen komma hem - ja, men då har ju bygden äntligen fått hem sin konung!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jäkligt kittlande om Jonte kommer hem för nästa säsong! Kan inte se att vi haft bättre utgångsläge någonsin i högsta serien. Bra blandning på utvecklingsbara spelare, gammalt, nytt och hjärta! Ante och Kapanen känns rätt och klubben som sådan känns rätt. Tack för allt Nubben men nu börjar en ny epok! Fan vad jag längtar till första nedsläpp!
Kommentera