1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581786 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2359705

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: nja ja OM nu inte en klubb med äldre snittålder tycker att det är värt att chansa på att han ska förbättra sitt spel. Men -25 och 22p tot på 60 matcher är ju inte superattraktivt kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: ja de är ändå anmärkningsvärt att han tillsammans med Bonino har i särklass sämst plusminus i laget
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jontes defensiva brister och hans obefintliga fysiska spel kmr, som jag sa innan han gick till NHL, att bli hans nemesis. Inget NHL lag kommer att ha råd med en sån spelartyp. Han är för dålig defensivt för en 3-4 lina och för dålig offensivt för en producerande 1-2 lina. Det finns en uppsjö av duktiga målskyttar i NHL som är bättre än Dahlen.

Jag räknar kallt med att han blir en långvarig SHL spelare med lite utflykter i europa. Inget dåligt med det vill jag säga.
Förutsatt att han inte tar stora steg i sin utveckling på det omnämnda området.

Dalle-Rally roules!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Statistik styr amerikanska proffsligor och är för många nästan viktigare än vad som händer på planen. Jag har följt NFL i flera år och den mängd statistik som finns är helt sanslöst. Så jag tror du har en bra poäng i att hans stats helt enkelt inte är bra nog för många klubbar, som kollar på allt annat än enbart poäng/mål. För oss i Sverige kan det vara lätt att glömma bort detta.
Kommentera