1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581820 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2364769

Sv: Apropå nånting...
Sportbladets SHL-panel "Tokhyllar Jonathan Dahlén och Timrås stjärnlag". Nån med plus som vill berätta lite mer vad som skrivs? 😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Axelsson: "Såklart kommer Timrå att växa som lag med en så duktig hockeyspelare som Jonathan Dahlén är, men samtidigt är han en rookie på SHL-nivå. Från att alltid ha varit den stora stjärnan i Timrå får han nu plötsligt konkurrens av andra spelare om istid."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Karlsson: "Så bra som Jonathan Dahlén har trivts och sådan lojalitet han han visat i Timrå är det där han passar bäst och det är där han kommer att spela som bäst i Sverige. Det har känts givet att Jonathan Dahlén inte skulle spela någon annanstans här hemma. Det blir oerhört spännande att se honom i SHL om det inte finns något som känns frestande i NHL. Med allt det sagt så var det naturligtvis helt rätt av andra klubbar att i alla fall ge honom attraktiva erbjudanden."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Abrahamsson: "Första gången som Dahlén spelar i SHL och ligan blir definitivt en profil rikare. Jag tycker att vi kan förvänta oss att han ska vara en offensiv spetsspelare även i SHL, framför allt som han har många skickliga lekkamrater att spela med. Timrås redan rätt välfyllda powerhouse blir nu än mer välfyllt och framför allt i powerplay kommer Dahlén att tillföra mycket."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Wennerholm: "Ja, jag visste att han aldrig skulle flytta till Luleå eller Skellefteå. Det är naturligtvis en blytung värvning om den blir verklighet och inga NHL- eller schweiziska klubbar hör av sig i sista stund. En av de bästa i SHL även om jag håller Johan Larsson i Brynäs före. Dahlén har ju spelat upp Timrå i SHL, men aldrig spelat SHL-hockey. Han kommer naturligtvis tillföra ännu mer spets, ledaregenskaper och hjärta till laget. Men frågan är vem som är Mr Timrå i så fall? Anton Lander eller Jonathan Dahlén?"
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Ros: "Går inte att mäta. Han har kultstatus i Timrå och det är nästan av Zäta-klass. Folk kommer att tok-swisha pengar till kontraktet, trots att det redan är klart – och sponsorerna kommer att ha dragkamp om att få äga tröjan med nummer 54. På isen kommer han att ha en stor påverkan på laget, och Timrå får nu två urstarka förstakedjor av nästan Euro Hockey Tour-klass."
Kommentera