1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2366729

Sv: Försäsong 2022
Dubbeld: frågan är vad folk tror att dom swishar till. Dessa swishar har NOLL betydelse för att Jonte ska skriva på, eller att han ska få en bättre lön osv osv. Det är redan klart iom att dom går ut med detta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Pano : Jag tror såhär: folk har ett eget val att välja vad man gör med sina pengar. De som swishar gör det inte gör att de står och väljer mellan mat till sina barn och att nyförvärv till Timrå utan gör det för att hjälpa klubben i deras hjärta. Då kvittar det nog om pengarna går till en bättre back eller Dahlén då alla förstärkningar som kan komma gör laget bättre. Jag tror som dig att det är mer eller mindre klart, men det struntar jag fullständigt i. I längden är jag väl inget större swish-fan, men detta handlar om att etablera sig på SHL-nivå och då hjälper det att folk bidrar ekonomiskt och framförallt går på matcherna!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Pano : Det där har dragits några ggr här och flera kunder pratade om det inatt. Tror alla fattar, och gillar, läget. Ingen jag pratat med tror nåt annat än det du skriver men likväl swishar vi som påtända lärkor. Varför? Jo för att vi älskar att Timrå IK ä n t l i g e n varit vakna och passat på att tälja lite guld, smida medans järnet är varmt. Det ger PR, dolares och mkt möjligt en duglig backvärvning. Grädde på moset är fan det göttaste!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Pano : Ja och det är väl det som folk reagerat negativt och kallar för mjölkning från Timrås sida. Jag själv har inget problem med swishen i allafall. Är bara så fruktansvärt hypad på att få se Jonte i SHL! 🤩
Synd bara att vi inte kunde få börja hemma på premiäromgången för en gång skull. 🙃

Spänd på vad Kapanen kommer hitta för back med. Kan inte säsongen bara börja!!
Låst ämne