1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581713 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2369500

Sv: Försäsong 2022
Puckat: Det blir intressant när Wedin är tillbaka vem man petar ner i 3:e kedjan. Gör Halloran det bra lär han fortsätta tillsammans med Lander och Pettersson. Jag anser att en skadefri Wedin går före Hartmann i 2:a. Han har större meriter och större erfarenhet. Dessutom skulle jag vilja se Wedin tillsammans med Dahlen och Hanzl. Men jag gillar ju också Hartmann mycket och vill se honom med Dahlen och Hanzl också. Svårt det här! Men bättre med konkurrens som vissa har skrivit än att man känner sig säker på sin plats.

Ser fram emot leksandsmatchen på onsdag! Tror att det kan bli fullsatt när Dahlen gör sin debut.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Zäta75: Om man tänker sig att laget ju kanske inte alltid kan mönstra ALLA forwards i VARJE match (skador, avstängning etc. etc.) så är det nog bra att vi har lite valmöjligheter. En hel och skadefri Wedin i form är ju landslagsklass men Hartmanns utvecklingskurva börjar också peka mot landslagsklass (landslagsklass = Eurohockey tour). Börjar vi med Hanzl som center mellan Dahlén och Hartmann så får väl Wedda bevisa om han är redo att peta Hartmann från den positionen.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Zäta75: Man måste se hur kedjorna blir komponerade med, spelartyper osv. Dahlén - Hanzl - Wedin är ju en jättefin kedja om man enbart kollar på namnen, ja. Där passar Hartmann in bättre anser jag. Han står för det obekväma jobbet runt sarghörnen och framför mål + att vi får in en rightare vilket ger lite fler alternativ, speciellt i anfallszon/kontringar/tekningsvarianter.

Fungerar kedjorna till en början så är detta inte alls dumt:

Hartmann - Hanzl - Dahlén
Halloran - Lander - EP
Walli/Lundin - EA - Wedin
Walli/Lundin - Blomman - Boyce/Alvarez
Låst ämne