1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581664 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2369928

Sv: Apropå nånting...
Greven: Dahlen är vår frälsare! Tror alla SHL lag kommer att vara skiträdda för honom när han är på isen då han kan göra det oväntade och är så skicklig med pucken. Tror att han kommer att dominera i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag tror faktiskt att Lander är er klart bästa värvning. Rutinerad men ändå inte lastgammal. Känns som en spelare att bygga laget kring både offensivt och defensivt. Men Dahlén är kanske den mer spektakulära spelartypen. Grattis till två bra värvningar hur som helst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag tror inte heller man ska kalla det att dominera. Det är ett starkt ord i sammanhanget som sagt.
Dahlen har fortfarande svårigheter med defensiven, och jag ser framför mig att motståndarna kommer att checka hårt mot honom när han är inne på isen, vilken kan bli ett bekymmer. Även om han utvecklats sitt spel sen sist.
Jag upplevde i vissa matcher i allsvenskan att Dahlen kunde få det svårt när han blev punktmarkerad, vilket gjorde att han fölrsvann ur matcherna.

Men helt klart kommer han att vara framträdande i SHL.

Hoppas han överaskar oss alla!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Du skruvar sannerligen upp förväntningarna 😅
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Dominera är ett starkt ord. Enligt mig är det endast en spelare som dominerat ligan senaste åren och det är Elias Pettersson i Växjö, slutspelet han gör var ju också helt galet. Men jag tror att han blir poängbäst i Timrå!
Kommentera