1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581815 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2371257

Sv: Försäsong 2022
Puckat: Hoppas det håller i sig! Cluben mot Malmö i negativt kval. Jag tror inte många hade protesterat mot det. 😁
Inte att föringa att hur många så kallade stjärnor man än värvar så är det aldrig en garanti för att det blir lagkemi och succe för det.

Därför känns det som våran hemvändarfest är lite underskattad på förhand. Hjärta, kvaliten och karaktären som vi har i vår spets tror jag kommer kunna bygga en fruktad lagmaskin!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Känns som svunna, men mycket härliga tider. Hittade denna klassiker med debuten för en viss Manderville.
Startar från ca 2.20 in i klippet.

Hoppas vi får uppleva klassisk Timråhockey igen kommande säsong. Fulla läktare med fanatiska supportrar på läktarn och offensiv hållkäftenhockey i NHC de första 10 min!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Något som jag reflekterat över är att vår tränare överallt fått dåliga betyg eller tveksamma bedömningar. Allt som jag uppfattar det beror på hans dåliga rutin i SHL. Fine, bristen på rutin som headcoach köper jag. Men jag tycker Ante fick möjligheten och visade sin kapacitet under kvalspelet mot DIF. Nu är DIF inget man ska jämföra ihjäl sig med med fyra raka förluster, men känslan är att Ante är precis den tränare som Timrå IK behöver för att kunna fortsätta etableringsfasen på ett positivt sätt.

Jag baserar detta på egentligen en känsla som jag fått dels i hur han vände runt det sjunkande skeppet som Timrå IK var förra säsongen innan Freddan lämnade. Det var ju bokstavligt talat en mission impossible att kunna få något att fungera i det spel vi visade upp. Klappsämst alla kategorier!

Även vissa av spelarna uttalade ju sig efter match 4 om en förändrad känsla i spelartruppen efter Antes intåg. Jag är därför helt övertygad om att Ante är rätt man på rätt plats. Lägger man till de spelarförvärv som vi gjort som alla har ett stort hjärta för klubben så får man ytterligare en dimension som pekar på att det ser ganska så bra ut. Min känsla är att det ser bra ut. Det enda som oroar litegrann är målvaktsparet. Där kan det behövs att vi tänker om. Men vi ska väl börja spela om det först. Vi kör på det.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Sputnik: Helt klart. Jag har samma känsla inför denna säsong som jag hade inför 02/03 när vi charmade hela hockeysverige.
Det kommer bli succé.
Top 6 och semifinal är jag 100% övertygad om.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Nån som sett eller hört om Alsing blev anmäld och avstängd?
Låst ämne