1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2378569

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
thorwald: Jag är fortfarande besvinen och lite arg. Dels på Timrås inställning direkt på nedsläpp. Dels att vi förlorar med 4-0 och inte gör en bra match. Även lite besviken på domarinsatsen, men som vi spelade förtjänade vi inte bättre.

Växjö är påställda direkt och kommer uppumpade med full energi och sköljer över oss. De får dessutom in två turmål och god hjälp av oss. Det får de ännu mer energi av förstås. Sedan gör de ett snyggt PP mål det måste man erkänna. Vid 4-0 är matchen i princip över.

Några reflektioner:
-Hartmann petad efter 1a perioden. Han spelade lojt och gav inte allt och låg helt eller delvis bakom de två första baklängesmålen. Spelar han på torsdag? Och kommer Wedin in och tar hans plats redan då? Edit ser att han rapporteras som skadad nu.

- Lundin och några till håller inte SHL klass. Iaf inte hittills. Lundin ska definitivt inte centra en 2a kedja i fortsättningen. Iaf inte sålänge Hanzl är skadefri och tillgänglig. Med Hanzl tillbaka blir vi minst 2 klasser bättre i den kedjan och Dahlen blir också bättre. Han och Hanzl hittade kemi förra matchen men det är den enda match de fått göra tillsammans i SHL i år pga Hanzls barnafödande. Ber till gudarna att Hanzl hunnit bli pappa tills pä torsdag så vi kan spela honom igen.

- Vi behöver två toppkedjor som kan producera framåt anser jag. Därför ska vi köra med Dahlen Hanzl och Wedin när Wedin är tillbaka. Som det är nu har vi bara haft en kedja som kan producera och det håller inte.

Denna match vill man bara glömma nu. Trodde att Timrå var så pass bra och stabila i år få vi inte skulle åka på någon storförlust faktiskt. Hoppas att detta blir en väckarklocka för alla inklusive stjärnorna att man måste ge 110% i alla matcher i SHL.
Låst ämne