1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581064 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2378555

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
kulltorp: precis. Istället för att försöka lägga en skön passning kanske man kan dra en låg puck mot mål eller liknande, sen in och gröta. Fysiskt spel och jobba i slottet är a och o i SHL har varit så länge. Tar man inte kampen har man lite att hämta
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
thorwald: Jag är fortfarande besvinen och lite arg. Dels på Timrås inställning direkt på nedsläpp. Dels att vi förlorar med 4-0 och inte gör en bra match. Även lite besviken på domarinsatsen, men som vi spelade förtjänade vi inte bättre.

Växjö är påställda direkt och kommer uppumpade med full energi och sköljer över oss. De får dessutom in två turmål och god hjälp av oss. Det får de ännu mer energi av förstås. Sedan gör de ett snyggt PP mål det måste man erkänna. Vid 4-0 är matchen i princip över.

Några reflektioner:
-Hartmann petad efter 1a perioden. Han spelade lojt och gav inte allt och låg helt eller delvis bakom de två första baklängesmålen. Spelar han på torsdag? Och kommer Wedin in och tar hans plats redan då? Edit ser att han rapporteras som skadad nu.

- Lundin och några till håller inte SHL klass. Iaf inte hittills. Lundin ska definitivt inte centra en 2a kedja i fortsättningen. Iaf inte sålänge Hanzl är skadefri och tillgänglig. Med Hanzl tillbaka blir vi minst 2 klasser bättre i den kedjan och Dahlen blir också bättre. Han och Hanzl hittade kemi förra matchen men det är den enda match de fått göra tillsammans i SHL i år pga Hanzls barnafödande. Ber till gudarna att Hanzl hunnit bli pappa tills pä torsdag så vi kan spela honom igen.

- Vi behöver två toppkedjor som kan producera framåt anser jag. Därför ska vi köra med Dahlen Hanzl och Wedin när Wedin är tillbaka. Som det är nu har vi bara haft en kedja som kan producera och det håller inte.

Denna match vill man bara glömma nu. Trodde att Timrå var så pass bra och stabila i år få vi inte skulle åka på någon storförlust faktiskt. Hoppas att detta blir en väckarklocka för alla inklusive stjärnorna att man måste ge 110% i alla matcher i SHL.
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
Nä idag hade det nog varit bättre om Dahlén inte bytte plats med Halloran.

Pettersson-Lander-Halloran har ände visat på bra spel ihop.

Blir inte lätt för laget när Tränarna inte visar tillit till att behålla formationer varför inte bara flytta upp Walli på Hartmanns plats?

Tydligt hur svårt det blir för tränarna att få ihop två bra formationer, när Hartmann Hanzel och Wedin inte är med. Finns tron på övriga?

Jag vill ändå peka på att denna match ändå är en lite vurpa från tränar trion med.

Ett Växjö som varit stabila i många många år i SHL och man ska hylla Sam, klart laget kommer gå ute Euforiskt.

Hade jag varit coach hade jag ställt Rautio i mål och jag hade gett laget instruktion om att håll defensiven prick fri första 10.
Låst ämne

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
Såhär, det såg illa ut idag. Men samtidigt så har vi två toppspelare i ligan på frånvarolistan. Med Hanzl och Wedin in i laget så kommer vi få en helt annan slagkraft. Istället för Boyce i tredjekedjan så kan vi ha Wedin där istället liksom.. Det kommer bli bättre hörrni!
Låst ämne