1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558800 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2381818

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
DenRöda: Rättelse: Vi TROR vi vet att det här laget kan spela propagandahockey. Vi sätter en fruktansvärd tilltro till våra stjärnor men hittills har de inte uppvisat nåt sånt. Det här laget har aldrig spelat nån propagandahockey, det är vi som förutsätter att de ska kunna göra det
+8
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
mikenomad: Ja och jag tror vi överskattat lagbygget i en aspekt, att vi faktiskt inte har det skridskostarkaste laget i ligan. Wedda och Halloran i all ära men resten av hemvändarna är ju kanske inte kända för sin starka skridskoåkning.

Med tanke på att SHL mer eller mindre är byggt på att vara intensiv i skridskoåkningen etc, så tror jag att vårat lag måste hitta sin väg att kunna utnyttja lagets styrkor istället.

Med tanke på att vi trots allt haft en hyffsad rotation i lagbygget så tror och hoppas jag att vi faktiskt har så pass skillade och erfarna spelare att när vi väl "sätter spelet" så kan vi bli den lagmaskin vi drömt om.
+8
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
mikenomad: Nejnej! Vi TROR inte. Vi vet! Det vi inte vet dock är hur många många matcher det kommer vara propagandahockey denna säsong. Det kan likaväl bara vara 1-2 matcher. Jag tycker ändå att vårat lag är lite som Färjestads förra säsongen. Får vi bara in mer hårt arbete och struktur som Ante säger så kan det funka hur bra som helst.

Jag måste försöka ställa in mig på förlust idag. Skitsvårt är det för jag vet potentialen i truppen.
+5
Låst ämne