1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2384287

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Ja jag hade lite den i åtanke med. 👍
Stenqvist tog ju upp tränarna själv utan att ens fått en direkt fråga om det. Halloran lyfte ju tidigt upp tränarna i nån intervju med

Vill minnas Ante var väldigt omtyckt av spelarna i FBK med när han var där.
Ante verkar ha förmågan av att vara ödmjuk, empatisk men att samtidigt kunna ställa krav. Därför kommer jag aldrig vara orolig över att det kommer vara ett problem med att Ante tränar Lander.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Att vara omtyckt av spelarna innebär ju inte med automatik att man är en bra tränare, vill jag lägga in.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nu framstår jag med min historik av att ifrågasatt Ante inför säsongen som en stor Ante-hatare men det är jag verkligen inte, jag vill nog mest balanser diskussionen här lite.
Av vad jag förstått av Hellqvist så är han som någon annan skrev väldigt krävande och hans historik talar för att ett och samma lag orkar med honom i ca 3 år sedan blir det ”för jobbigt” med kravställningen och hans tränarfilosofi, därför tror jag också att han blir den första tränaren som får sparken den här säsongen. Dock finns det tydliga fördelar med den typen av tränare som Hellkvist, Bulan i LÅ och Rönnberg i FHC är andra exempel på samma typ av tränare som får ut bra resultat oavsett lag egentligen sen kan man ha ett bredare register som jag tror att tex de två sistnämnda har och därför håller dom längre än tex BH som verkar ha 3-4 år per lag innan han måste gå vidare till nytt krisgäng och göra underverk några år.
Ante då? Min bild av honom är att han kan vara lite väl mysig och skön, det finns inget självändamål att vara omtyckt av gruppen om det inte leder till långsiktiga resultat vilket återstår att se med honom, en sån som Pennerborn var tex väldigt omtyckte av sina spelare men misslyckades med sin klubbs målsättning, verkar vara samma med Manner också. Jag hoppas Ante är mer av en Tränare än en kompis, trots den nya generationen spelare så tror jag det är viktigt med en auktoritär ledare så kan man vara polare med matrisarna eller Molle istället.

Vet såklart ingenting, men de rapporter jag läst och hört via media om respektive tränare lyder som ovan.
Vore intressant att veta vad Filander har för ledarstil som alltid tycks göra guld av småsten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: t.o.m. El Caballo Dick sa ju i aftonblaskan att han gillade Ante, och att han var en ”mysfarbror”. Om Dick går så långt att han säger något positivt med någon som har med Timrå att göra, så är man nog rätt bra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Andra tongångar i Leksand

www.facebook.com/100063477941818/posts/pfbid0hdfuCfpTfsoXgp6kWKoT1AyHjMRNeTPiGQQAHzSpHMdfPirWh3pK4duA2qEv18TKl/

Edit: Ser nu att det där var vad själva diskussionen handlade om. Man kanske ska läsa mer än två inlägg ner innan man postar 😆
Kommentera