1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582987 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2389665

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Sune: haha! Mm och hur mycket ytor får de ”mjukare” stjärnorna som Dahlén, Pettersson och tyvärr åtminstone just nu mjukisen Vedin (bör rimligen bli bättre med tiden) Erik Andersson, Alvarez, Halloran och tyvärr även Hartmann (fan det är inga krigare i truppen än så länge) när hela jävla strategin kring anfallsspel tycks kretsa kring sargdueller med förhoppning om pucken ska snubbla ut till någon som kan förvalta den…

Det är inte konstigt att det blir pyspunka i anfallen!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
söder över: Fy fan för att vara Timrå-supporter alltså. Vi har det bästa laget i mannaminne, sedan visar det sig att våra hemvändande stjärnor inte alls kommer upp i nivå. Alls.

Det är fan som en pungspark att behöva stå ut med det här. Idag var det ändå ett fall framåt. Det SÅG mycket bättre ut stundtals. Pettersson hade bara behövt förvalta nått läge så hade matchen sett annorlunda ut. Men va fan gör det när hesafredrik ljuder? Inte ett jävla piss.

Problemet är ju att Timrå inte har råd att fara och vänta på att spelet ska sitta. Timrå behöver rada upp ett par vinster, skaffa sig lite utrymme i tabellen och få lite arbetsro. Men fan vet om dom har kapaciteten till det? Snart måste man börja intala sig själv att "fyra sista segrarna" är allt som räknas.

Det är ett mörker. Även om det är tidigt på säsongen. Men rätt vad det är är det inte längre tidigt. Och då är det kört. Ekonomi att göra något truppmässigt finns inte heller, vad det verkar.

Ante har en jävla uppförsbacke. Han behöver bevisa för alla att han är rätt man att skapa ordning i kaoset. Jag är tveksam till att han har det i sig alltså. Har Timrå inte åkt runt och letat en massa saker sedan han kom hem igen?

Nåväl, nog med negg i lagom affekt. Jag tar ändå med mig att det var ett fall framåt idag. Vägrar ändå tro att Timrå ska vara så här usla. Ny match imorgon igen. Spela likadant, göra mål på lägen och inte söka passning jämt. Det MÅSTE gå.

Snart borde också nån expert nämna Johansson i samma mening som Tre kronor, världsklass eller NHL-nivå. Han är ljusglimten just nu.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
söder över: Uppspelen såhär långt är på HA-nivå.

I de flesta fall kan man på förhand räkna ut hur ett "anfall" ser ut.

Långpass ifrån back som når någon snubbe i mittzon. Denne försöker på egen hand ta sig över offensiv blå. Eftersom passen är lättläst ligger motståndarlaget med tre pers vid denne ensamme kille som blir totalt mosad i sargen och pucken glider ned och plockas upp med enkelhet av motståndarnas backar.

Aldrig någonsin att någon försöker stoppa och vänta in lagkamraterna som ligger långt bakom eller leta sig in mot mitten för att hitta ytor, nää här ska det minsann klämmas fram via sargen.

Misslyckas 9/10 gånger.
Låst ämne