1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2389679

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
söder över: Fy fan för att vara Timrå-supporter alltså. Vi har det bästa laget i mannaminne, sedan visar det sig att våra hemvändande stjärnor inte alls kommer upp i nivå. Alls.

Det är fan som en pungspark att behöva stå ut med det här. Idag var det ändå ett fall framåt. Det SÅG mycket bättre ut stundtals. Pettersson hade bara behövt förvalta nått läge så hade matchen sett annorlunda ut. Men va fan gör det när hesafredrik ljuder? Inte ett jävla piss.

Problemet är ju att Timrå inte har råd att fara och vänta på att spelet ska sitta. Timrå behöver rada upp ett par vinster, skaffa sig lite utrymme i tabellen och få lite arbetsro. Men fan vet om dom har kapaciteten till det? Snart måste man börja intala sig själv att "fyra sista segrarna" är allt som räknas.

Det är ett mörker. Även om det är tidigt på säsongen. Men rätt vad det är är det inte längre tidigt. Och då är det kört. Ekonomi att göra något truppmässigt finns inte heller, vad det verkar.

Ante har en jävla uppförsbacke. Han behöver bevisa för alla att han är rätt man att skapa ordning i kaoset. Jag är tveksam till att han har det i sig alltså. Har Timrå inte åkt runt och letat en massa saker sedan han kom hem igen?

Nåväl, nog med negg i lagom affekt. Jag tar ändå med mig att det var ett fall framåt idag. Vägrar ändå tro att Timrå ska vara så här usla. Ny match imorgon igen. Spela likadant, göra mål på lägen och inte söka passning jämt. Det MÅSTE gå.

Snart borde också nån expert nämna Johansson i samma mening som Tre kronor, världsklass eller NHL-nivå. Han är ljusglimten just nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Kerstin_k: enda gången Timrå kunnat ta guldet
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Kerstin_k: Jag är en av de som var tveksam redan under sommaren när man storsatsade på hemvändarna. Bra spelare, visst, men det är ju lite utav en klassiker att hemvändare underpresterar och är ganska rejält överhypade. Spelare som hade kunnat spela i KHL/NHL/NL nu och man funderar ju på om de har det i sig att grisa i SHL. Dock har vi väl ändå ett bättre lag än in fjol på det stora hela, det borde gå att vända denna skuta, men det krävs mer vilja och hårdare jobb. Är inte orolig än, men med tanke på att vi varit sämre i stort sett hela tiden än motståndarna måste något ske som får gruppen att få ut mer av sin kapacitet än ca 75% som det känns som vi får nu.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Kerstin_k: Andas lite och låt spelarna hitta sin plats/form.

Ni såg säkert hur pass mycket vi klagade innan ”vårat” Brynäs ”kom igång”

Nu säger jag inte att vårat lag är säkert från kvalspel. Men det är en bra bit påväg. Samma sak med att ni har en bra bit påväg att bli ett bra lag.

40 omgångar till och allt kan hända, många nyförvärv kan komma in och många tränare kan få kicken. Inget är skrivet i Sten :)
Låst ämne