1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582985 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2389712

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
Häftigt att många är så uppgivna efter gårdagens förlust! Igår var Armalis större än hans eget mål. Marginalerna i avsluten var inte på våran sida. Jag är inte orolig alls. Leksand ska verkligen tacka domarna för gårdagen. Har dom haft såhär mycket tur förut? Spelar vi såhär imorgon så kör vi över Malmö totalt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
DenRöda: går inte hålla på ursäkta sig hela tiden med en massa om!! Vi måste kunna lära oss sätta dit puckjäveln helt enkelt!
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
DenRöda: Tittar man på lite mer avancerad statistik så var Timrå ett mycket bättre lag igår. Högre xG. Leksand överpresterade medans vi underpresterade.
Fortsätter vi såhär, så kommer vi öka all typ av statistik och storstjärnorna i vårat lag kommer hitta rätt framför mål. Vi kommer klättra i tabellen. Fanns flera tillfällen igår där Dahlén-Pettersson hade mycket fina kombinationer. Synd bara att det inte kunde leta sig in i mål.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2022-10-13
DenRöda: Äntligen en med framåtanda!😊
Jävligt trött på alla medgångssupportrar i detta forum, verkar som om dom "måste" spy galla oavsett hur matchbilden ser ut!🤢
Är det möjligen ett sätt att dämpa ångesten eller har sobrilen tagit slut? Kanske både och?
Det är varken bra eller kul att förlora matcher och jag önskar också vassare anfallsspel, Men faktum är att vi tar ett ordentligt kliv framåt denna match, men det blundar man för!🤢
Vill påstå att denna match är säsongens bästa hittills och ett stort kliv framåt.
Oerhört jämnt och små marginaler som avgör.
Hade lika gärna kunnat va 3 poäng till Timrå. Leksand hade marginalerna på sin sida, inte Timrå, tyvärr.
Gällande utvisningarnas vara eller inte vara vill jag inte yttra mig om, men även om Leksingarna inte gjorde mål, så hade de naturligtvis betydelse på matchens utveckling i stort.
Jag förstår inte vad som driver er "medgångssupportrar" framåt?
Naturligtvis så måste man få ge konstruktiv kritik, men att gapa och skrika samt ge sig på vissa individer och kräva av gång etc. är ju bara löjligt, "sandlådenivå" vill jag påstå! 🤢🤢🤢
Vi har endast spelat 8 omgångar, vi har vunnit 4 av dom.
Alldeles för tidigt att ta ut kvalångest i förtur!😊
Till alla tidigare nämnda: Timrå IK behöver inte er, byt lag!🤢
Till er andra och laget: Nu kör vi över Malmö imorgon! 💗🤍💗
Låst ämne