1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581765 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2390237

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2022-10-15
KniveN: Min största kritik har legat hos Antes oförmåga att förändra formationer etc när det varit uppenbart att det inte funkar. Som att han skulle lyssna på mig om jag fått hans nummer och ringt han personligen med mina åsikter?
Själv tycker jag att jag inte varit i närheten av några personliga påhopp eller dylikt.

Nu ändrade ju Ante på exakt det och vips så har det sett ut som att det blivit till det bättre. Men än så länge finns det i min bok mer att förändra, huvudlöst att inte Dahlén får spela första PP och obefintlig känsla över när man bör ta Time out etc. Och ja får inte Ante ut mer spelmässigt av detta lag vad det lider, så står jag trots allt fast vid att det bör förändras på tränarfronten.

Om det nu var mig du syftade på.

Slänger med den här från en som fattar hur det funkar.
Detta över Supportrar från LHC som uttryckt missnöje över en spelare i truppen.


"Förstår du kritiken som kommer mot honom från egna supportrar?

– Ja, det gör jag. Det är supportrarna som i grund och botten ser till att vi går runt och kan betala löner. Folk ska vara engagerade. Vi vill vara en förening som engagerar folk, och de ska få tycka, så länge det inte går till några överdrifter. Att det vädras åsikter har vi också förståelse för och ja, vi hade önskat att få ut mer av honom."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2022-10-15
Sputnik: det är ju inte när någon skriver kritik likt det du gjorde nu som det syftar på, det kan ju skapa en intressant diskussion här och självklart kan man vara kritisk. Är ju inte den typen av inlägg som får kritik här inne heller.

Men att som visa här "spy galla" över laget och sen gömma sig bakom konstruktiv kritik är ju bara så korkat. Se snushane nu senast som ett exempel.
Låst ämne

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2022-10-15
Sputnik: Citatet är från GM Jacobsson i Linköping alltså.
Låst ämne