1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392041

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vi MÅSTE ha in en back som kan vara kreativ och spela sig ur zon med ett bra förstapass eller själv transportera ut den under press. Vi har för många sarg ut backar i dagsläget och den där Lyytinen verkar inte bättre angående detta. Så ur det perspektivet behöver vi få in en sådan back, oavsett vad LaLeggia presterat i just dessa områden.
LaLeggia har trots allt ett förstapass som inte många i laget besitter.

LaLeggia är ju tänkt som en sådan och därav behöver vi ha in en topp 4 back. Jag ser då ju gärna hellre en 2 vägsback med en offensiv uppsida, men som kanske är mer balanserad totalt sett. Med tanke på att vi har Stenqvist så behöver backen inte ha LaLeggias offensiva högstanivå men skall i allafall vara bättre defensivt. Så ser jag på saken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: vi ser på LaLeggia med lite olika glasögon tydligen och jag säger inte att du har fel men jag landar ändå i att hans negativa sidor väger tyngre än de positiva. Visst kan LaLeggia slå en öppnande pass en gång var femte match men under dom fem matcherna har han slagit 4 indianare och checkat fast sig själv i egen zon 12 gånger.

Det vore trevligt med en spelskicklig back men med tanke på vår position i hackordningen och vår ekonomi så nöjer jag mig med en sarg ut-back så länge man slipper se sån där skit framför egen kasse där fyra röda spelare inte kan flytta på en motståndare som rakar in en retur.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Om bara Nubben hade kunnat hålla käften mot Media någon gång så kanske Kapanen hade fått en chans att presentera en helhetslösning där han presenterar hur klubben tänkt, när allt var klart.
Men mr glappkäft sätter käppar i hjulen eftersom han vill vara Mr madhawk med flera till lags hela tiden.

Men det är ju spännande med de rykten och spekulationer som uppstår iofs...
Kommentera