1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392118

Sv: Apropå nånting...
kattan: Jag trodde det skulle vara en Tryout med MPS… men kontrakt över nästa säsong direkt? Hål i huvudet? MPS har väl knappt spelat senaste tiden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
covfefe: aktivera krisavtalet i region Västernorrland. Nej fyfan vilken usel signing, hoppas han bevisar mig fel dock. Han är 31, extremt skadebenägen, har inte spelat sedan i Mars, svag poängproduktion. Alltså det finns alla möjliga röda flaggor i det här. Det enda jag kan acceptera är om vi får in 2 stabila backar nu. Lyytinen är ju så gott som klar, officiellt att kontraktet bryts med HIFK. Men om Lyytinen och Pääjärvi Svensson är de som kommer in istället för Laleggia då är jag genuint oroad för framtiden...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Detta kan ju omöjligt gå men Kapanen får gärna motbevisa mig.



I vilken omgång tror vi Pääjärvi gör ett mål?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lyytinen ersätter alltså laleggia enligt ab.. när kommer stjärnbacken?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
covfefe: Lander mfl som känner honom väl måste ha insideinfo att Pääjärvi är i gott slag och att de tror på honom. Kan bli riktigt bra jag gillar Pääjärvi. Vill ha fler spelare som går rakt på mål och är långa och stora och har tyngd. Så jag gillar denna värvning. Nu blir det upp till bevis. Vi får se om han tar Hallorans plats och spelar mot Luleå direkt i andrakedjan.

- Magnus är en skridskostark spelare med offensiva kvalitéer. Det är en powerforward som vinner kamper och kan skapa ytor i det offensiva spelet. Att han sedan känner många i laget och känner föreningen sedan tidigare gör att han snabbt kommer in i gruppen, kommenterar Kimmo Kapanen, Sportchef Timrå IK.

- Det är fantastiskt kul att komma tillbaka där det började för mig. Jag har många bra minnen både på och utanför isen i Timrå. Nu har jag ett jäkla sug att lira igen och vill göra den här resan med Timrå. Det känns sjukt kul, kommenterar Magnus Pääjärvi.
Kommentera