1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581635 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2392264

Sv: Apropå nånting...
Synct: Blir nog inget mer på ett tag så ni kan sluta drömma det är inte bara för att jag är negativ. Detta verkar bli GIF 2.0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
"Joey LaLeggia har haft mest speltid av alla i laget och leder backarnas interna poängliga. Offensivt lär hans lucka därmed bli svår att fylla."

Nej, det gör Stenqvist, kan väl inte vara så svårt att kolla upp.

Känslan man får är ju att Ante inte alls var med på det här beslutet öht. Iaf den känslan jag får när jag läser artikeln.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kimmo Kapanen är tydlig med hur han ser på situationen.

– Han har inte fått sparken, men jag har pratat mycket med agenten om hur vi ser på framtiden och allt. Det är bara LaLeggia och hans agent som vet vad som kommer hända för honom i framtiden.

Vad har din förklaring varit till att han inte får vara kvar i Timrå IK?

– Det är tre saker som vi hela tiden funderar över. Ekonomin, det sportsliga spelmässigt, och framtiden. Alla de tre bitarna funderar vi över.

Och därför behövde ni göra er av med honom?

– Ja.

Finns det några andra anledningar till att han får lämna? Har det funnits någon konflikt?

– Nej, nej. Absolut inte. Det är ekonomiska anledningar.

Även spelmässigt vill Kapanen se något annat på backsidan.

– Vi behöver vara bättre överallt. LaLeggia är absolut väldigt duktig, framför allt offensivt. Han producerar, men vi behöver kanske också lite andra saker.

– Vi behöver en stabil tvåvägsback och någon som är skicklig och kan spela power play och producera där.

Så det här är inte någon panikåtgärd för ekonomin?

– Nej, nej. Men som jag sagt tidigare så måste någon lämna om vi ska kunna förstärka laget. Vi kan inte bara köpa och köpa, utan jag måste följa vår budget och ta beslut därefter. Ibland kanske det inte är vad fansen vill, men det är Timrå som gäller för mig och jag gör det som är bäst för klubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Detta är ett skämt. Vafan händer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Haha Villervalla. Ta fram motorsågen och skjut kanonerna när du ändå är igång ;) Något GIF.2.0 blir Timrå aldrig. Tror att folk måste lugna ner sig och tänka efter lite. En till back är på väg in inom några veckor som Kapanen antydde. Det gäller bara att hitta rätt. Jag tror på ett bättre Timrå efter detta. LaLeggia måste varit oense om något och då är det bättre för lagmoralen att han får gå.

Forza TImrå IK!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Ja. Vad är det för jäkla budget de haft? Det har ju varit bättre försäljning än budgeterat. Låter nästan som om någon dyr pjäs behövde ryka och Laleggia hade kortast kontrakt.
Kommentera