1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392852

Sv: Apropå nånting...
Förstår inte ni som köper denna trade så lättvindigt. Stämmer dessa uppgifter så har ju nubben lurat upp Kapanen på läktaren:

”I kontraktet som var värt en bra bit över 250 k dollar netto, så fick HV bara betala halva beloppet. Timrå fick därmed bara ut 9 matcher för de pengarna”


HV får vår bäste back för halva priset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: HV71 får inte vår bästa back för halva priset, dom får vår bäste offensiva back för halva priset. Och för den bunten sedlar kan vi köpa pusselbitar som behövs bättre än LaLeggia som genomgående varit ett jävla h*rke i försvaret. Hade vi inte sålt honom så hade vi fått stå kvar där med en pusselbit som inte behövs och betala fullt pris själva.

Känner att jag blir lite smått provocerad över hur många som bara sväljer i sig hur jävla lite vi fått ut av dom där 250k han kostar och nu vinkar av honom som fästmön till en ung man som ska ut i kriget för att aldrig återses igen.

Nä jag är 100% team kapanen på detta. För en jävla gångs skull har vi en sportchef som går in och pekar med hela handen. Observera att det tog nubben en hel jäkla säsong att göra sig av med Freddan trots att alla såg att han var överflödig från omgång 1. Nu tog det kapanen 9 omgångar att dumpa LaLeggia som även han är överflödig.

”Kompis-eran” och ”hålla varandra om ryggen-eran” är över, det känns uppfriskande att se beslut tas på sportsliga och ekonomiska grunder.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Han har väl haft lön från maj-oktober.Det blir väl lön halva säsongen.HV betalar från november-april.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: När man behöver göra något sånt här så har man misslyckats med lagbygget innan säsongen. Nu utnyttjar Nubben sitt eget misstag.

Jag hoppas att man kontaktade fler klubbar än HV innan man gjorde den här affären och att Nubben kom med bästa budet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Kapanen säger ju detta med. Så nån form av gynnsam deal måste vi fått för LaLeggia i allafall.
Sen verkar det som att Nubben fläskat på rätt bra på LaLeggias kontrakt ärligt talat. Har faktiskt reagerat på en del löner som han gett senaste säsongerna när man jämfört med jämnbördiga spelare i andra lag, även i lag som Oskarshamn etc.


"Enligt våra uppgifter har Timrå betalat ut ungefär hälften av LaLeggias lön redan vilket betyder att HV71 tar resten. Stämmer det?

– Det är mellan oss och HV71 hur vi löst det. Det är en stor summa pengar vi fått på bordet som vi kan köpa två-tre spelare för. Då kan alla räkna ut hur stor lön han har."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Oavsett är det snabbaste och bästa sättet att frigöra mycket kapital som behövs om vi ska kunna hugga på Juolevi eller andra liknande backar i närtid när de blir tillgängliga. Jag förstår helt och hållet att man agerar som man gör. Sedan att man kunde fått ut mera det kan man alltid. Hoppas pengarna räcker till en toppback det är det som de räknar med iaf. Gå på matcherna för att stödja både med röst och pengar så är det ännu större chans att vi har råd att få hit en riktigt bra back :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Hur kan du veta detta?
Detta har väl inte gått ut offentligt!?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: På't som en kamphund!

Hur det monetära egentligen ser ut kommer vi aldrig att få reda på.

Huruvida LL var vår bästa back råder det multipla meningar om.

Svårt att se om vi kan dra den diskussionen ett varv till. Känns som att allt är sagt på den fronten.
Enklast summerat med en grupp som pekar på förra säsongen och är irriterade kontra en grupp som pekar på nuvarande säsong och ler triumferande.
Kommentera