1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392906

Sv: Apropå nånting...
The great one: HV71 får inte vår bästa back för halva priset, dom får vår bäste offensiva back för halva priset. Och för den bunten sedlar kan vi köpa pusselbitar som behövs bättre än LaLeggia som genomgående varit ett jävla h*rke i försvaret. Hade vi inte sålt honom så hade vi fått stå kvar där med en pusselbit som inte behövs och betala fullt pris själva.

Känner att jag blir lite smått provocerad över hur många som bara sväljer i sig hur jävla lite vi fått ut av dom där 250k han kostar och nu vinkar av honom som fästmön till en ung man som ska ut i kriget för att aldrig återses igen.

Nä jag är 100% team kapanen på detta. För en jävla gångs skull har vi en sportchef som går in och pekar med hela handen. Observera att det tog nubben en hel jäkla säsong att göra sig av med Freddan trots att alla såg att han var överflödig från omgång 1. Nu tog det kapanen 9 omgångar att dumpa LaLeggia som även han är överflödig.

”Kompis-eran” och ”hålla varandra om ryggen-eran” är över, det känns uppfriskande att se beslut tas på sportsliga och ekonomiska grunder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Är kompis eran över? Kapanen värvade precis in sin kompis från Finland. Samt vi värvade Landers kompis MPS.

Absolut har Laleggia brister i defensiven men han är ju inte så dålig som ni vill framhäva. Man får ju tänka på att han spelar mest i laget och möter oftast motståndarna bästa spelare även. Det är klart det kommer misstag. Men han var ju även en spelare som kunde avgöra matcher offensivt på egen hand.

Nä det är lustigt hur fort pendeln svänger så fort en spelare lämnar Timrå. Då blir dom värdelösa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag är också team Kapanen! Han som sportchef har såklart tillräckligt med kött på benen för att ta ett rimligt beslut för klubbens bästa, oavsett vad anledningen/anledningarna är.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Äsch Nubben tänker fortfarande på oss, han jobbar för Timrås bästa; HV behöver defensiva backar men han vaskade pengar på LaLeggia eftersom han vet att vi är framtunga och kan klara oss utan han.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Att gå in och säga tack och hej till vår poängstarkaste back ifjol och våran förste PP back efter 9 matcher för att han har en annan vision och genomför det. Han vet att 60%~ av fansen kommer att skrika rakt ut över det. Vi har en sportchef med Big balls iaf, det kan man lugnt säga.
Kommentera