1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2392884

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: Det är väl helt uppenbart nu att man gör det för att kunna få in 2 backar och mps och att han var för dyr kontra sina defensiva egenskaper? Varför sitta och dra igång massa "Han är en diva och en oskön kille" utanför isen när vi fått en förklaring?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Håller med. Oftast är den enklaste förklaringen den korrekta. Kapanen & Co kände ett behov av att bredda truppen och blev därför tvungen att släppa LaLeggia för att skapa ekonomiskt utrymme. Om detta var rätt beslut eller ej är svårt att avgöra, men jag kommer iaf ge våra nyförvärv en chans innan motorsågen går igång. Betänk andra oprövade spelare som kommit in och gjort en bra insats.

Som ngn sa ngn gång: Det kan gå bra å…
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Kanske lite snävt av mig att säga ”utanför isen”. Menade såklart inte han som privatperson. Känner inte Joey. Men att detta skulle handla om något sportsligt har jag väldigt svårt att tro. Och även om man kan se det som positivt ur en ekonomisk synvinkel så tror jag faktiskt inte att man skulle agera på det här sättet ändå - om det inte vore för att det fanns några interna anledningar. Det är i alla fall vad jag tror.
Kommentera