1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2392886

Sv: Apropå nånting...
Synct: Kanske lite snävt av mig att säga ”utanför isen”. Menade såklart inte han som privatperson. Känner inte Joey. Men att detta skulle handla om något sportsligt har jag väldigt svårt att tro. Och även om man kan se det som positivt ur en ekonomisk synvinkel så tror jag faktiskt inte att man skulle agera på det här sättet ändå - om det inte vore för att det fanns några interna anledningar. Det är i alla fall vad jag tror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: jag tror på kapanens förklaring. Dock inser man hur ”affärsmässigt” det egentligen är, spelarna är utbytbara handelsvaror i slutändan. Ibland är det lätt att glömma det som supporter. Men inget är större än klubben (organisationen)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PontusPilatus: Det är ekonomiska anledningar. Hur ska man annars frigöra kapital för att kunna förstärka laget? Att det sedan blir en spelare man gärna velat ha kvar ja det blir ju så när det ska finnas någon som faktiskt vill ta över kontraktet.

Då kan man ju fråga sig vilken av våra andra ”högavlönade” som någon nappat på samtidigt som Timrå med någorlunda rak rygg mot supportrar kunde skicka. Ingen av hemvändarna såklart, så då återstår bara en spelare.

Men förslag tas emot på vem av de dyra som hellre skulle ha skickats.
Kommentera