1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2393901

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2022-10-20
Tycker att förstalinan, trots uteblivna spelmål, spottar ur sig en hygglig insats igår. Luleå besitter ju seriens bästa försvarsspel, detta får man bära med sig.
Trenden för förstalinan pekar onekligen uppåt och jag tror att de kommer att bli bättre och bättre för varje match.

Wedda.. Som några andra skribenter redan har uutryckt är jag också lite besviken över hans insats hittills, men är ändå förstående. Tycker mig skönja vissa smådetaljer där han tar tillbaka pucken på klassisk weddamanér, checkar smart etc. Det som fattas är väl snarare spelet med puck och hans förmåga att utmana backarna. Men jag tror att det kommer komma successivt, och att han rent timingmässigt gör en Lodda och är grym efter jul.

Ett stort minus igår var spelet i 3-3, herrejösses vad otaktiska vi var. Nu när man byter sida i sudden handlar ALLT om puckkontroll och att kunna byta spelare när det andra laget är fast med sina. Där var vi sjukt slarviga, måste till en förbättring.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2022-10-20
Håkkybåkky: Väl godkänd totalinsats överlag från tränarna, vakt, backar och forwards. Det är väl vi här 99% överens om.
Men vi letar ju alltid förbättringspotential vilket nämnts, t ex en handfull spelare som vi tror kan mer än de visat och flera forwards som spelat okontinuerligt p g a skador och annat.
Det du är inne på, 3 mot 3 igår håller jag med om, vi blev lite taktiskt utmanövrerade, kanske sönderryckt p g a våra skador meeen... tyckte mig inte se Walli i den spelformen över huvud taget, vilket är märkligt med tanke på att vi var lite kort på spetskompetens OCH att han är stor, åkstark, svårstoppad i 1 mot 1och redan gjort ett mål som hade 3 mot 3 karaktär där han helt enkelt trampade runt motståndare och stänkte in den.
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2022-10-20
Håkkybåkky: Ja 3 mot 3 spelet var mindre bra, slog mig för pannan när man skickade in Lundin, han ska inte spela 3 mot 3, på tok för seg, då hade ju 1:a linan fått vila länge nog med efter Wedin och gängets monsterbyte.
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2022-10-20
Håkkybåkky: Ja, Eronen och Wedin var inne i över 2 minuter i 3 mot 3 haha. Det är en parodi att man har bytt sida inför säsongen så man har långt till avbytarbåset i 3 mot 3. Blir bara positionsspel då och tvingar motståndarna att ta skott i svåra lägen. Måste ändras tillbaka som det var tidigare. Skulle hellre se 4 mot 4 också.
Låst ämne