1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582180 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2394062

Sv: Apropå nånting...
JonteD: ska jag vara ärlig gillar jag inte fotboll egentligen, utan enbart hockey. Varför jag gillar exempelvis Bajen är mest för inramningen runt som någonstans gör fotbollen helt okej.

Med det sagt i hockey får man det bästa av två världar och tycker både Timrå och västrastå är helt på rätt väg. (Enl. Min mening skulle nästan dom som sjunger högst på västra stå ha betalt!) om jag någon gång blir rik ska jag personligen sponsra dom som gör störst skillnad vad gäller upplevelse i hallen att göra det jobbet än bättre! Sportens och live hockeyns viktigaste spelare enl mig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rödovit : fotboll är riktigt överskattat. Idag exempelvis var jag och kolla på en hockeymatch i franska ligan, kvalitén var helt klappkass, men det var ändå så jävla underhållande för de hade mycket intensitet och fart i grickorna. Hockey kan kollas på alla nivåer för det händer alltid något, fotboll blir så jävla tröttsamt för 80% av tiden känns det som om bollen rullas i backlinjen. Dessutom tål jag inte alla avblåsningar hela tiden och att man i dagens fotboll måste ligga och grina på backen 5 minuter för varje liten smäll.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rödovit : Dom får ju betalt när Timrå vinner!
Det är väl betalning om nåt!🙂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rödovit : en del är helt klart värda en fribiljett iaf! Dom betyder lika mycket som laget för upplevelsen i arenan!
Kommentera