1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580438 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2395574

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vi vet ju detta. Vad har hänt på 5 månader? Vad har karln sysslat med? Genuint intresserad. Vad jag vet inget matnyttigt från Timrå IK och inget från ST. Jättebra med tjänsten, men, som sagt, vad gör karln?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Fan man vet att det går bra nu när det enda vi har att diskutera är vad scouten gjort och inte gjort sedan han tillträde för 5 månader sedan och varför i hela fridens namn inte ST har en helsida som detaljerat beskriver hans jobb.
OBS, varning för ironi
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: tror vi kan vara rätt lugn med Madsen än så länge. Han har ju en roll i kulisserna, hans arbete märks inte först tidigast nu till våren då det börjar ryktas inför nästa säsong men troligen ännu längre fram när vi ser vilka som tar sig in på hockeygym. Vore hål i huvudet att vara allt för öppen med den typen av arbete.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Förstår vad du säger, men samtidigt så kommer det inte reportage eller artiklar om vad Oscar Johansson, John Westin eller Jonas Larsson (för att nämna några) har gjort den här säsongen heller.

Helt rätt att fundera och förmodligen något TIK kan bli bättre på att lyfta fram. Framförallt när han är så ny i rollen.
Kommentera