1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578039 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2400817

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Lub: Även jag såg om matchen nu, något jag la märke till är att det försvann några åskådare klädda i svart efter den andra blixtbengalen.

Det har varit mycket surr och skriverier om detta, jag försvarar inte deras handling men är de inte samma personer som driver igång hejarklacken och att porta dessa så lär det bli lite tystare på läktaren, det måste vara bättre att få de att förstå hur man beter sig och det kan ju bara resten av klacken göra. Som sagt, jag försvarar inte deras handling.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Villervalla: Och alla här förstår väl att dom 45+ ”svartklädda huliganerna” på plats inte tände på bengalen samtidigt va? Ska vi börja med kollektiv bestraffning? Isåfall varför bara dom svartklädda?

Jag var svartklädd men stod inte ens nära blinken, jag blev ändå utskickad, polisen knäppte bild på mig och tog mina personuppgifter(misstänkt för brott mot ordningslagen). Är det rimligt? När jag inte ens stod i närheten av blinken? För att jag hade en svart jacka?

Rätta virket plus folk omkring är drivande på läktaren i alla matcher, borta som hemma. Men alla som är svartklädda är inte automatiskt ”medlem” i rätta virket. Det är mycket olika människor, åldrar och åsikter. Allt som allt består det av 60+ personer där några är rätta virket, några är kompis till nån som är kompis med en som är kompis med en annan. Kan ni då förstå att man inte kollektivt kan bestraffa en hel grupp människor då?

Vissa tycker ingen pyroteknik överhuvudtaget bör förekomma, några kanske tycker det var OK med en blink innan matchen, men ALLA fördömde den andra blinken som tändes.

Ska vi börja med kollektiv bestraffning i samhället också? Om en kille på jobbet åker dit för misshandel, ska alla som jobbar på hans firma också åka dit då eller?

Vissa bör tänka ett steg längre innan dom skriver något.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Villervalla: Men är ett sånt här beteende acceptabelt bara för att man är bra på andra saker? Lite som mordbrännaren (ursäkta den usla jämförelsen) som släcker samma hus hen nyss fjuttat eld på? Jag kan ju tycka att en kraftig markering är på sin plats här. Det är ju trots allt en elitidrott som vi vill följa och vara goda supportrar till. Sånt här är väldigt långt ifrån detta. Ska man lära sig något i livet och av livet så måste det till konsekvenser. Ibland kostar saker som man gör lite mer och det måste det få göra.
Låst ämne