1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582397 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2400959

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Villervalla: Och alla här förstår väl att dom 45+ ”svartklädda huliganerna” på plats inte tände på bengalen samtidigt va? Ska vi börja med kollektiv bestraffning? Isåfall varför bara dom svartklädda?

Jag var svartklädd men stod inte ens nära blinken, jag blev ändå utskickad, polisen knäppte bild på mig och tog mina personuppgifter(misstänkt för brott mot ordningslagen). Är det rimligt? När jag inte ens stod i närheten av blinken? För att jag hade en svart jacka?

Rätta virket plus folk omkring är drivande på läktaren i alla matcher, borta som hemma. Men alla som är svartklädda är inte automatiskt ”medlem” i rätta virket. Det är mycket olika människor, åldrar och åsikter. Allt som allt består det av 60+ personer där några är rätta virket, några är kompis till nån som är kompis med en som är kompis med en annan. Kan ni då förstå att man inte kollektivt kan bestraffa en hel grupp människor då?

Vissa tycker ingen pyroteknik överhuvudtaget bör förekomma, några kanske tycker det var OK med en blink innan matchen, men ALLA fördömde den andra blinken som tändes.

Ska vi börja med kollektiv bestraffning i samhället också? Om en kille på jobbet åker dit för misshandel, ska alla som jobbar på hans firma också åka dit då eller?

Vissa bör tänka ett steg längre innan dom skriver något.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
nectis: Varför svartklädda? Borde inte TIK-supportrar i klacken klä sig i rätta färgerna på våra matcher?
Klacken var ju klockren i kvalet mot DIF när alla bar de rätta färgerna.
Känns lite huliganwannabies över det hela när man klär sig anonymt svart.....
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
nectis: rent principiellt är det ju helt sjukt att fakturan landar på klubbens bord. Vilken privatperson som helst kan då ställa sig med en timråtröja och bränna av en bengal och vips åker klubben vars emblem är på tröjan på böter? Hyfsat godtyckligt.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
nectis: kollektiv bestraffning ej Okej
va de tumult innan matchen oxå?
öre support vs.timrå supportrar
Låst ämne