1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

558542 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2414678

Sv: Apropå nånting...
Synct: fritt ur minnet. De tror på top 6. Bästa bortastatsen visar på struktur och ordning och reda. Roiigt lag att titta på. Nämner Antes sågning efter 1a i Oskars. " I andra kom man ut och städade av Oskarshamn". Man nämner LaLeggia ut och Nyytinen in. HV behövde offensiv och Timrå behövde defensiv. Båda lagen tjänade på detta. Mm.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Läser artikeln om Fagervalls tid i djurgården, och sedermera skilsmässa. Står rätt mycket om matcherna mot oss, och kvalet som de förlorade.

Vill bara plantera ett frö hos er, som också dök upp hos mig när jag läste detta och minnena väcktes till liv. Tänk om vi INTE kvalar i år. Tänk om vi för första gången på 5 säsonger slipper allt som är helvetet med kval mellan SHL och HA? Ingen existensångest, inga långa veckor av dålig sömn, dåligt humör, magont, avsaknad av glädje.
Det kanske blir någon annan form av spännande elimineringsmatcher, men tänk bara ifall det inte är dessa fruktansvärda alltstårpåspel-matcher. Där en vinst innebär ett frenetiskt värvande för att laget uppenbarligen inte har funkat, och förlust innebär bortamatcher i Tingsryd.

Vad otroligt mycket jag har att tacka varenda individ som potentiellt gör att Timrå slipper ovanstående. De senaste åren har faktiskt varit fruktansvärda.
+24
Kommentera