1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2416021

Sv: Apropå nånting...
empa11: Larsson är bra, men vems plats ska han ta? Det måste vara Lundins då, som defensiv center!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Älskar att HV fans lägger deras prestationer på Nubben.

Saxat ur HVs forum :

"Nubben är väl som Hult. Kan sätta vissa bitar på plats. Men det krävs en riktigt bra sportchef för att justera och få ihop det. Dyrt kontrakt med LaLeggia ut och Lyttinen in är inget, vad jag fattar det som, Timråsupportrar suckar högt över.

Fingertoppskänsla tror jag det kallas. Det saknar Nubben. Vi gör oss själva en björntjänst om vi tolkar Timrås resultat i nuläget som ett kvitto på vad Nubben kan åstadkomma nästa år. Nubben var exempelvis snubben som innan han stack förlängde med Boyce. Samme Boyce som sitter på läktaren nu.

Som sagt. Vi gör oss alla en tjänst om vi slutar söka efter halmstrån, och istället konstaterar att Nubben är en högst medioker sportchef som inte kommer göra HV något gott, vare sig på kort eller lång sikt.

Det vet vi dessutom. Han lämnade ett Frölunda i totalt kaos. Timrå ett jojolag upp och ner till SHL, och innan dess ett högst mediokert allsvenskt lag (innan Jonathan Dahlén fick för sig att göra det ovanliga och signa för ett lag han egentligen inte har någon som helst relation till). Sluta tro på Nubben."

Vilket jävla snöre.
Kommentera