1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2416032

Sv: Apropå nånting...
Älskar att HV fans lägger deras prestationer på Nubben.

Saxat ur HVs forum :

"Nubben är väl som Hult. Kan sätta vissa bitar på plats. Men det krävs en riktigt bra sportchef för att justera och få ihop det. Dyrt kontrakt med LaLeggia ut och Lyttinen in är inget, vad jag fattar det som, Timråsupportrar suckar högt över.

Fingertoppskänsla tror jag det kallas. Det saknar Nubben. Vi gör oss själva en björntjänst om vi tolkar Timrås resultat i nuläget som ett kvitto på vad Nubben kan åstadkomma nästa år. Nubben var exempelvis snubben som innan han stack förlängde med Boyce. Samme Boyce som sitter på läktaren nu.

Som sagt. Vi gör oss alla en tjänst om vi slutar söka efter halmstrån, och istället konstaterar att Nubben är en högst medioker sportchef som inte kommer göra HV något gott, vare sig på kort eller lång sikt.

Det vet vi dessutom. Han lämnade ett Frölunda i totalt kaos. Timrå ett jojolag upp och ner till SHL, och innan dess ett högst mediokert allsvenskt lag (innan Jonathan Dahlén fick för sig att göra det ovanliga och signa för ett lag han egentligen inte har någon som helst relation till). Sluta tro på Nubben."

Vilket jävla snöre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Det är inget fel på Nubben. Det är lagen som inte räcker till. Det är sedan gammalt. HV71 är väl knappt tredjelag i Småland numera? Växjö och Oskarshamn är ljusår före HV71. Hade dom inte haft Nubben, då hade dom varit sist i tabellen UTAN poäng;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov:
"innan Jonathan Dahlén fick för sig att göra det ovanliga och signa för ett lag han egentligen inte har någon som helst relation till"

Ständigt dessa tvärsäkert okunniga uttalanden från sörlänningar. Är det verkligen så svårt att göra lite efterforskning innan en uttalar sig?

Sist var det någon linköpare som inte hade koll på att Timrå var med och grundade elitserien/SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Kan ju finnas ngr uns av verklighet i det vil jag säga..

Obs! Uns
Kommentera