1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581069 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2417978

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: om vi har en skada på en fysisk back som Didde borde vi kanske försöka ersätta med nån fysisk "sarg ut" back å inte nån tanig jävla playmaker. My 2 cents
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Funderade på det också. Samtidigt som det här öppnar möjligheten för att ändra dynamiken på backsidan, om det nu är det en vill.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Självklart är ju det de bästa, men hur mycket pengar finns och vilka namn finns på marknaden är ju frågan. Sen snacket kring Filip är ju väldigt osäkert. Förhoppningsvis hittar Kapanen ett guldkorn som ingen annan ens har en tanke på.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Men hur gör vi med Noel? Jag är helt med på att vi behöver en back till. Men när Didde är tillbaka och vi således har 8 backar, vad är Noels roll då? För helt ärligt, det finns inget han påvisat hittills som oroar mig just nu. Igår klev han upp och fullföljde uppspel på ett sätt jag typ inte ens tycker Eronen klarar av. Han lägger ner pucken och pressar upp Rosseli Olsen så vi får loss pucken, det är liksom ingen dussinlirare i ett dussinlag. Man är såklart ”tveksam” sett till att han är junior, men jag vill att han ska få spela mycket mer.

Kanske inte så dumt med FW just nu. En breddback som funkar som 7e så länge Didde är borta, och Noel fortsätter leverera.
Kommentera