1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2427885

Sv: Apropå nånting...
Olle: Lite knepig väg, från finska landslaget och Kärpät till att bli nedskickad från AHL, ska bli spännande att se vad Kapanen och scouten ser i han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: För att ge kontext så spelade han i ECHL på en så kallad "conditioning stint" efter att han missat en jäkla massa tid på grund av en skada han ådrog sig träningslägret. Så planen var aldrig att han skulle till ECHL till att börja med, men på grund av omständigheterna blev det så för att han skulle komma igång efter skada. Sedan ska man inte alltid läsa in allt för mycket i om spelare skickas upp/ned mellan AHL och ECHL, kontexten till varför de skickas ned är viktig. I framförallt importers fall är det för att de ska få matchning om de inte gjort braksuccé i AHL till en början.

Toronto Marlies är dessutom ett av AHL:s bästa lag som på backsidan haft ett helt gäng NHL-backar på besök för matchning under hösten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: när man läser kommentarer om honom från dom 5 matcherna han gjort i ECHL så verkar alla vara rörande överens om att han var alldeles för bra för den ligan iallafall. Där var det aldrig tänkt att han skulle bli kvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: tror att dom ser en spelare som trivs när det blir lite större ytor, och mindre spelförstörande lag. Tror att det här är samma typ av back som Lyytinen. Men att spela dom i lag, det känns mycket tveksamt!
Kommentera