1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2429589

Sv: Apropå nånting...
Olle: jamen hur effektivt är att ha en back på skadelistan mer än halva säsongen. Han må äta råriven grävling och käka puck och skita taggtråd hur mycket han vill. Men spelar han inte är det bortkastad skit. Spela tufft kan många göra, men spela smart är nåt annat. Och där tycker jag inte Didde håller speciellt hög kvalitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: Menar du att skott på handen är något annat än otur? Om inte så har an varit borta en längre tid en gång på typ 10 säsonger och då efter en knäoperation. Tyck att han är dålig men hitta bättre argument än att han skulle vara skadebenägen...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: tycker du helt ärligt att det är Diddes fel att han fick en puck på handen, ja jag vet att han även fick en liknande skada förra säsongen. Jag är helt övertygad om att han ko.mer att va oersättlig när vi är i slutspel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Hade väl varit en sak om han hade återkommande ljumskproblem eller överkänslighet för hjärnskakningar eller nåt men nu handlar det om två benbrott (?), ett på foten och ett på handen efter täckta skott. Det är bara ren och skär otur. Men är det så vi ska belöna spelare som offrar sig för klubben? När dom blir skadade så skeppar vi dom till annan klubb och ersätter med en Elite Prospects-finne?
Kommentera