1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2434903

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2022-12-30
Kerstin_k: man kan ju klaga på försvaret, man kan klaga på stjärnvärvningarna (i enskilda matcher) osv. men hårda fakta är ju att vi hittills har varit ett topp 6-lag. Vadå dom flesta experter hade oss på kval före säsongen?

Här inne har vi väl identifierat 5-6 spelare som inte borde få förlängt nästa säsong men hur ser det då ut i alla andra lag under oss?

Nä när man summerar första halvan av säsongen så ska vi vara sjukt nöjda. En frölundasupporter eller en färjestadssupporter (inte Växjö dom har inga supportrar) kanske skulle håna en över det faktum att det är som en saga att vi är topp 6 men jag tänker då inte skämmas.
+21
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2022-12-30
Olle: Ja med lite distans till det hela så gör vi det sjukt bra. Det har väl snackats om att Leksand har en av, om inte till och med den dyraste truppen. Ändå är vi före dem när första halvan av säsongen summeras.

Jag vet att jag gått lite hårt åt backsidan men jag vill passa på att lyfta upp 2 backar lite extra. Erixon, där har vi en stabil klippa som det bör prioriteras i att förlänga med!

Sen Lyytinen, att vi kanske skulle kunna få in en huffsat puckskicklig back kanske man knunde tänka sig men att han skulle spela med sån fysisk och (lagom) agressiv spelstil var jag inte alls beredd på. Kan inte annat än att hålla med om ST här. Det känns verkligen som Lyytinen trivs och hittat sitt spel igen efter att ha varit ifrågasatt hemma i Liiga!


"3) Joonas Lytinen, back.

Hade en liten svacka efter succéstarten men nu börjar den "gamle" Lyytinen kännas igen. Stenhård i försvarsspelet även om han också tog ett par chanser att kliva fram i banan. Ligger ofta på gränsen och är oftast den som är snabbast fram för att hjälpa, skydda eller markera när en lagkamrat fått sig en smäll eller tjuvnyp."
+18
Låst ämne