1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560041 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2434933

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2022-12-30
Olle: Ja med lite distans till det hela så gör vi det sjukt bra. Det har väl snackats om att Leksand har en av, om inte till och med den dyraste truppen. Ändå är vi före dem när första halvan av säsongen summeras.

Jag vet att jag gått lite hårt åt backsidan men jag vill passa på att lyfta upp 2 backar lite extra. Erixon, där har vi en stabil klippa som det bör prioriteras i att förlänga med!

Sen Lyytinen, att vi kanske skulle kunna få in en huffsat puckskicklig back kanske man knunde tänka sig men att han skulle spela med sån fysisk och (lagom) agressiv spelstil var jag inte alls beredd på. Kan inte annat än att hålla med om ST här. Det känns verkligen som Lyytinen trivs och hittat sitt spel igen efter att ha varit ifrågasatt hemma i Liiga!


"3) Joonas Lytinen, back.

Hade en liten svacka efter succéstarten men nu börjar den "gamle" Lyytinen kännas igen. Stenhård i försvarsspelet även om han också tog ett par chanser att kliva fram i banan. Ligger ofta på gränsen och är oftast den som är snabbast fram för att hjälpa, skydda eller markera när en lagkamrat fått sig en smäll eller tjuvnyp."
+18
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2022-12-30
Sputnik: Fortsätter Lyytinen så här så tror jag vi kan komma att få oss en lite ny backfavorit med Finsk sisu. Säger inte att han är där, men det vore ju mysigt om han i allafall kan komma i närheten av Koskinens aura. 😊

Känslan säger mig att Lyytinen är en sån back som stortrivs i ett slutspel när det blir lite extra grisigt spel.
Hoppas vi får utforska det redan i år. 😁
+17
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2022-12-30
Sputnik: säger bara Lander Vilken jävla chef!!
+19
Låst ämne